Selamat IDUL FITRI 1 Syawal 1434 H

August072013
Kebenaran sejati tak pernah berubah Walau telah lama dimakan sejarah Mohon maafkan segala salah Semoga di hari raya hidup kita makin terarah..
Minal 'Aidin wal Faizin, SELAMAT Hari Raya Idul Fitri untuk semua sahabat, Taqobalallahu Minnaa wa Minkum, Mohon Maaf lahir batin..

Font modified Ayah spot simbol

April042013
ThumbnailAssalamu'alaikum wr.wb Tipayun hayu urang munajat ka gusti allah ngucapkeun syukur alhamdulillah , kusabab gusti alloh parantos maparinan nikmat ka urang sadaya.. Alhmdulilah urang tiasa kempel ditempat ieu kalayan sehat wal'afiat.. Ammiin.. Sim kuring salaku pemilik die patempatan gahaturkeun mangrebu-rebu nuhun kasadayana anu parantos tiasa sarumping ka ieu patempatan.. Rehna simkuring teu aya sanes, ngan saukur bade ngabagikeun Font ttf s60v2 anu spot Simbol.. SCREEN... [Baca selengkapnya]

Puisi sunda qadha & qadhar

April032013
Takdir teu bisa dipungkiri
Qadha jeng qadhar teu bisa di takar
Jelema lir ibarat wayang
Gerakna usikna kumaha dalang
Umur panjang teu bisa dipika hayang
Lamun geus kuduna mulang
Ka gusti nu Maha Suci
Ukur Cimata nu bisa ngeclak Wakca Apa tilar dunya...

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3

March292013
Assalamualaikum wr.wb. Bismilah hirohman nirohim. Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur kailahiirabbi nu mana kalayan hidayah sareng inayahna, urang sadaya tiasa kempel dina ieu tempat kalwan dina kayaan sehat walafiat, Solawat sareng salam urang curehkeun ka baginda anu mulya nyaeta Nabi Muhammad Selewlohiu Alaihi Wasallam. Dina kasempetan ayeuna Abi bade ngabagikeun mp3 wayang golek Anu judul Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3, dina ieu... [Baca selengkapnya]

Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun Calon Pangantén Sesepuh ti Calon Pangantén Lalaki

March142013
Assalamu’alaikum Wr. Wbr. Hadirin anu sami-sami ngaluuhan ieu pajemuhan, Alhamdulillah, ku panangtayungan Alloh SWT, dinten ieu urang tiasa riung mungpulung, kanggo langkung maheutkeun babarayaan, manjangkeun tali mimitran, antara kulawarga Bapa H. Among Suryabarata ti Bandung sareng kulawarga Bapa Éméd Latipah ti Kalimatan Timur. Sumuhun, ari sonona mah nataku, da puguh urang téh kasapih ku tebih kahalang ku anggang. Simkuring asmana pun lanceuk,... [Baca selengkapnya]
 
Kembali ke Atas